LOCAL HOME TRÉNINGEK

HASZNÁLD AZ INGATLAN PIACON MEGSZERZETT
TUDÁSUNKAT ÉS ÉRJ EL KIVÁLÓ EREDMÉNYEKET!

LOCAL HOME TRÉNINGEK

TRÉNINGPALETTÁNKON MINDEN, INGATLANPIACCAL FOGLALKOZÓ SZAKEMBER MEGTALÁLJA A NEKI RELEVÁNS, TAPASZTALATON ALAPULÓ TRÉNINGEKET.

ÉRTÉKESÍTÉSI KÉPZÉSEK

Minden, amire szüksége van a kezdetektől a biztos egzisztencia kialakításáig. Az alapismeretek elsajátítása, hideghívás technikai tréningek, tárgyalástechnika és az asszertív meggyőzés tudása. Tréningjeink lényege, hogy szituatív módon sajátítsa el a tudást, NEM elméleti szakembereket képzünk!

VEZETŐ KÉPZÉSEK

Ha csak szeretne feljebb lépni tudásszintjén, vagy kíváncsi milyen vezető válna Önből? A képességvizsgálattól a csapatépítő vezetői feladatokon át az értékesítők munkájának hatékony koordinálását is megtanítjuk. Mindezt egyéb vezetői készségek fejlesztése mellett. Konzultációnk alapján szívesen rávilágítunk, mi az Ön fejlesztendő területe.

CSAPATÉPÍTÉS

Egy igazi csapat hatványozott eredményességet jelent minden egyes tagja számára. Ennek egyik eleme, hogy a közös nyelv kialakuljon egy irodában. Egy mélyebb interjú alapján ajánlani fogunk komplex megoldásokat, legyen az tréning, vagy akár többnapos csapatépítő elvonulás. Célunk, hogy a csoport, hogy igazi csapattá válhasson!

MENTORKÉPZÉS

Sokan szeretnék átadni a felgyűlt tapasztalataikat anélkül, hogy vezetőként dolgoznának. Jóleső érzés és komoly bevételi lehetőség a mentor számára, ha szárnyai alá vehet egy újoncot. Viszont lényeges, hogy azt szakszerűen, a tanonc érdekeit szem előtt tartva, megfelelő oktatási tudással tegye! Mi segítünk a tudásátadás mikéntjének elsajátításában.

BEFEKTETŐKRE GONDOLVA

Irodanyitást tervez BÁRMELYIK hálózatnál, vagy egyénileg? Azt mondják, hogy a jól megalapozott folyamatok sikeresen épülnek. Használja ki tapasztalatainkat, mielőtt belevág! A magyar piacon semleges támogatásunkkal megelőzheti a klasszikus hibákat és jóltervezetten vezetheti be vállalkozását az ingatanközvetítői szektorba.

A Local Home Ingatlan Bróker Program nem helyettesíti és nem váltja ki az Ingatlanközvetítő, vagy Ingatlan értékbecslő képesítéseket. Az Ingatlan Bróker Programban résztvevők a Local Home™ márkanév alatt független brókerként kezdhetik meg tevékenységüket irodánkban a program elvégzését követően, amennyiben a program befejeztével már rendelkeznek államilag elismert ingatlanközvetítő képesítéssel. Az Ingatlan Bróker Program során az ügyfelek ingatlan tranzakcióinak lebonyolítása során az Ingatlan Bróker Programot lebonyolító Ingatlanműhely Bt.-vel, szerződésben álló ingatlanközvetítői végzettséggel rendelkező ingatlan brókerek és trénerek képviselik a programban résztvevőket!

Local Home

A Local Home közösségi ingatlaniroda üzemeltetője az INGATLANMŰHELY Bt. (Cégjegyzékszám: 01-06-795985.) További információkért : info@localhome.hu