Rólunk

A Local Home™ márkanév alatt független brókereink több mint 15 éves ingatlanpiaci tapasztalattal a hátuk mögött prémium színvonalú szolgáltatásokkal állnak rendelkezésre ingatlant vásárló-, értékesítő vagy bérbeadással foglalkozó ügyfeleik részére. Az egyszerűsített, színvonalas működés mellett vezérlő értékeink az átláthatóság, elérhetőség és a tisztesség. Munkánk során az ún. „One Stop Shop” koncepció szerint dolgozunk, így ügyfeleink minden szolgáltatást egy kézből kaphatnak meg.

Ügyfeleinket kedves és magasan képzett ingatlanbrókerek tudása, szakértelme kíséri végig az ingatlan vásárlás vagy értékesítés folyamatán, amely során teljes körű ingatlanközvetítői-, jogi- és pénzügyi tanácsadási szolgáltatást nyújtunk. A Local Home™ brókerei folyamatosan képzik magukat, hogy a legmagasabb színvonalon képviselhessék megbízóik és vevőik érdekeit.

Tevékenységi körünkbe egyaránt tartoznak a saját célú lakhatási- és befektetési és kereskedelmi célú ingatlanok, valamint a nagy értékű prémium ingatlanok.

Portfóliónkkal kapcsolatban ingatlan brókereink közvetlen elérhetőségeiken nyújtanak információt.

Irányelvek

Felsőfokú szolgáltatás

Szakmánk megbecsülése, az ingatlanközvetítés jó hírneve elsődleges fundamentuma fejlődésünknek.  Ügyfélkapcsolatainkat ennek megfelelően, a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon végezzük. Csoportunk minden tagja rendelkezik a szükséges szakmai ingatlanközvetítői végzettséggel és gyakorlati tapasztalattal.

Ügyfélközpontúság

Tudjuk, hogy üzleteink hosszú távú sikerességéhez ügyfeleink elégedettségén keresztül vezet az út. Ezért minden tevékenységünket értékeljük, tudásunkat fejlesztjük és a megszerzett tapasztalatainkat folyamatosan gyakoroljuk. A visszajelzéseket szakmai alázattal fogadjuk, elismerés és panasz esetén egyaránt. Ügyelünk rá, hogy sem minket, sem az irodai közösséget ne érje törvényi, szakmai vagy etikai elmarasztalás.

Innovatív megoldások

Társaságunk közösen és egyénileg is törekszik a piaci újszerűségre, a rendhagyó megoldások kipróbálására. Úgy gondoljuk, hogy apró és korszakalkotó ötleteink egyaránt szolgálják ügyfélkapcsolataink fejlődését. Nézetünk szerint nincs rossz ötlet, legfeljebb számunkra még ki nem próbált módszer. Egyetlen hibát ismerünk ezen a téren: ha valamit nem próbálunk meg annak ellenére, hogy nem láttunk benne veszíteni valót.

66

Megoldáskeresés

Attitűdünket a gyors, egyszerű és minden érintett számára legjobb megoldások keresése jellemzi.

Megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb és legkedvezőbb megoldást problémájára!

Rólunk mondták

"Könyvelőirodaként egy ügyfelünk számára kértünk tanácsot a Local Home ingatlanirodától egy igen bonyolult kérdésben. Gyorsan és szakszerűen segítettek, hála és köszönet érte :)"
Prevent Könyvelés
"Nagy tapasztalattal rendelkező, megbízható, hozzáértő csapat. Kedvesek, őszinték es profik, ami ritka kombináció."
Bognár Éva
"Nagyszerű hozzáállásal profi módon segítettek a vásárlásban, tényleg az igényeimnek megfelelő lakásokat mutattak, így hamar egy sikeres üzletet zártunk."
Szokodi János

Kérdése van?

Érdeklődjön hirdetéseinkről

Local Home

A Local Home közösségi ingatlaniroda üzemeltetője az INGATLANMŰHELY Bt. (Cégjegyzékszám: 01-06-795985.) További információkért : info@localhome.hu